Facebook Linkedin Youtube

ŠTA JE GROWWW?

Growww je kul, jednogodišnji program za mlade talente koji završavaju fakultet ili master i razmišljaju da se pridruže jednoj od vodećih kompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, ili za one koji imaju najviše jednu godinu radnog iskustva. Ovo nije stažiranje već posao sa punim radnim vremenom koji će učiniti da budete zauzeti tokom cele godine. Ugovor na određeno vreme ne treba da vas zabrine jer je 80% naših Growwwera još uvek zaposleno u MOL Grupi.

U Srbiji poslujemo kroz MOL Serbia, kompaniju za koju ćete vi raditi, ali takođe, bićete i deo međunarodne mreže MOL Grupe (imajući to u vidu, znanje engleskog će vam biti od koristi).

Prihvatamo kandidate iz svih disciplina. Ne morate da budete inženjeri ili ekonomisti da biste radili sa nama. Znamo da je prvi posao uvek pomalo zastrašujuć, pa ćemo se pobrinuti da imate mentora tokom celog programa.

Sada je pravi trenutak da nam se pridružite, jer menjamo MOL Grupu nabolje, kako bismo bili prvi izbor za sve naše potrošače i zaposlene. Željni smo novih, svežih ideja koje očekujemo da ćete doneti!

I da, da ne zaboravimo jedan važan detalj: primerena zarada će pristizati na vaš bankovni račun svakog meseca. U MOL Grupi plata nije jedino što je važno – očekuju vas i brojni benefiti. Verujte nam, jer sprovodimo Growww program više od decenije.

Da li ste spremni da započnete svoju karijeru?

OVAKO SE PRIJAVLJUJETE:

 1. Kliknite na „NARAVNO, ŽELIM DA BUDEM GROWWWER” dugme.
 2. Sada ste u našem sistemu karijere - gde se sva magija odvija.
 3. Na stranici se nalazi veliko crveno dugme „APPLY” na vrhu stranice. Molimo vas registrujte se i završite vašu prijavu.
 4. Ukoliko želite da prođete proces selekcije, očekuje vas onlajn izazov. On meri vaše sposobnosti na poslu kroz zadatke u vidu igrica i odmah nakon završetka ćete biti obavešteni o rezultatima.
 5. Ako ste uspešno prošli onlajn izazov, proces selekcije će se nastaviti kroz intervjue.

A OVDE MOŽETE SAZNATI ŠTA VAS SVE OČEKUJE TOKOM GROWWW GODINE:

 • Vaša Growww godina počinje najkasnije 1. septembra, a prvih dana dobijate svu opremu potrebnu za rad, upoznajete svoje mentore i kompaniju.
 • Kasnije tokom septembra, bićete deo Onboarding Day-a. To je veliki događaj na kojem ćete se susresti sa 200 Growwwera, kao i menadžerima MOL Grupe.
 • Želite da vidite kako je bilo prošle godine? Pogledajte video
 • Tokom ostatka jeseni, prisustvujete treninzima koji se fokusiraju na razvoj vaših profesionalnih i ličnih sposobnosti.
 • Tokom dvodnevnog Business Education programa u Mađarskoj ponovo se susrećete sa kolegama Growwwerima. Ako nikada niste posetili proizvodni pogon ili rafineriju, ovo će biti prava prilika za vas.
 • Već je 2020. godina, bliži se mesec mart i vreme je da izaberete kolege iz tima i temu za Team Task takmičenje. Detaljno se pripremate, uvežbavate, razmišljate, prezentujete i osvajate lokalno polufinale. Rešavaćete studije slučaja i izazove iz vaše oblasti rada sa kojima ćete se susretati kasnije u poslu.
 • Finale Team Task takmičenja odvija se u junu, i njemu prisustvujete ili kao takmičar kako biste odmerili snage sa najboljima na nivou Grupe, ili kao važan deo publike da upoznate ostale Growwwere i zvanično završite Growww godinu
 • Tokom ostatka Growww godine, koja će „oduzeti” malo leta - ako sve bude kako treba – dobićete ponudu da obnovite ugovor sa kompanijom.

ŠTA DONOSI GROWWW PROGRAM IZ UGLA NAŠIH EX-GROWWWERA

Tijana Miljković, Business Support Officer
„Growww program mi je pružio mogućnost da na samom početku karijere u naftnoj industriji dobijem uvid u to kako jedna takva kompanija funkcioniše, čujem veoma korisne i zanimljive informacije i usavršim tehnike prezentovanja. Sve to mi je kasnije pomoglo da u kompaniji nastavim usavršavanje i ostvarim neprocenjiva profesionalna poznanstva. Pamtiću sve izazove koji su se javili tokom rada na ideji i prezentaciji tokom Team Task takmičenja, jer su nas mnogo toga naučili i sve smo uspešno uspele da, kao tim, pređemo. Takođe, dan prezentacija - mnogo odličnih ideja na jednom mestu i momenat kada smo čule naša imena kada smo osvojile treće mesto u MOL Flagshipu.”

Nikola Šutić, Legal Advisor
„Growww program mi je na samom početku karijere omogućio rad u multinacionalnoj kompaniji i vrlo dinamičnoj industriji uz postepeno uvođenje u rešavanje sve kompleksnijih zadataka. Rad u MOL Serbia mi je omogućio sticanje znanja i veština od velikog značaja kako za moj profesionalni tako i lični razvoj. Pored sticanja znanja i veština, specifične okolnosti rada u Growww programu donose i sticanje doživotnih prijatelja. Rad sa svojim kolegama Growwwerima na pripemi za godišnje takmičenje ću pamtiti do kraja svoje karijere naročito imajući u vidu da je isti rezultirao osvajanjem drugog mesta u konkurenciji timova iz ostalih zemalja našeg Flagshipa.”

Bojan Vranić, DODO Shop & Loyalty Expert
„Growww program je izvrstan put za mlade talente i buduće lidere, kako na polju profesionalnog, tako i na polju ličnog razvoja. Rad u internacionalnom okruženju, edukacije, treninzi, rad na različitim projektima, samo su neki od benefita koje sam iskusio kroz Growww program. Jedan od najupečatljivijih trenutaka za mene je bilo takmičenje u osmišljavanju i prezentovanju projekta koji sam pripremao sa kolegama iz Growww tima iz Srbije. Među mnogobrojnim timovima iz cele Grupe osvojili smo drugo mesto na takmičenju!”

×