Facebook Linkedin Youtube

ŠTA JE GROWWW?

Growww je kul, jedanogodišnji program za momke i devojke koji završavaju osnovne ili master studije i razmišljaju da se pridruže vodećoj kompaniji u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Ili za one koji imaju maksimalno 1 godinu radnog iskustva. U Srbiji smo prisutni putem MOL Serbia d.o.o., za koju ćete raditi, a bićete deo međunarodne mreže MOL Grupe. (te će vam koristiti znanje engleskog).

Prihvatamo kandidate iz svih disciplina, ne morate biti inženjer ili ekonomista da biste radili sa nama. Znamo da je prvi posao uvek deluje strašno, ali ne brinite, mi ćemo se pobrinuti da imate mentora tokom programa.

Ovo je ustvari savršeno vreme da nam se pridružite, jer preoblikujemo MOL grupu na bolje, kako bismo bili prvi izbor kupaca i zaposlenih. Željni smo svežih i pametnih ideja koje ćete nam doneti.

I da, gotovo smo zaboravili jedan važan detalj: pristojna zarada će pristizati na vaš bankovni račun svakog meseca.

Verujte nam, već više od deset godina radimo Growww. Da li ste spremni da započnete svoju karijeru?

OVAKO SE PRIJAVLJUJETE

  1. Kliknite na dugme NARAVNO, ŽELIM BITI GROWWWER
  2. Sada ste u našem sistemu karijere, gde se sva magija dešava
  3. Na vrhu stranice možete videti veliki crveni taster APPLY. Molimo vas da se registrujete i popunite prijavu.
  4. Ako želite da prođete kroz predizbor, stiže online izazov za vas. On meri vaše sposobnosti na poslu zahvaljujući zadacima i odmah ćete biti obavešteni o rezultatima.
  5. Ako ste uspešno rešili online izazov, proces selekcije će se nastaviti putem intervjua.

A OVDE ĆETE VIDETI ŠTA SE DEŠAVA TOKOM VAŠE GROWWW GODINE

Vaša Growww godina počinje 1. septembra, dobijate svoj laptop, upoznajte svog mentora i upoznajte se sa kompanijom tokom prvih dana.

Kasnije u septembru prisustvujete Danu prijema. Ovo je veliki događaj koji uključuje svih 200 Growwwera, a na njemu su prisutni i menadžeri MOL Grupe. Želite da vidite kako je bilo prošle godine? Pogledajte ovaj video!

Tokom ostatka jeseni, prisustvujete nekoliko programa obuke koji se fokusiraju kako na vaše profesionalne tako i na lične veštine.

Takođe se susrećete s kolegama Growwwerima ponovo na dvodnevnoj poseti lokaciji koja je uvršćena u program Biznis edukacije u Mađarskoj. Ako niste videli proizvodni pogon ili rafineriju, ovo će biti pravi trenutak.

2019. dolazi, već je mart, tako da birate svoje kolege i svoju temu za Team Task takmičenje. Pripremate se, uvežbavate, razmšljate, prezentujete i eventualno, osvojite lokalno polufinale.

Finalno Team Task takmičenje počinje u junu, na kome učestvujete ili kao takmičar da biste postigli maksimum na nivou grupe, ili kao važan deo publike da biste se upoznali sa svim ostalim Growwwerima i zvanično završili svoju Growww godinu.

Tokom preostalog dela leta, - ako je sve dobro urađeno - dobićete ponudu za obnovu ugovora sa kompanijom.

×