Facebook Linkedin Youtube

Kao međunarodna kompanija, poštujemo lokalne i nacionalne kulturne vrednosti i promovišemo saradnju i razmenu znanja, informacija, kao i najboljih iskustava MOL Grupe. Naši osnovni ciljevi podrazumevaju i rešenost da osiguramo ravnopravnost, mogućnost konstantnog učenja, kao i sigurno radno mesto za radnike MOL-a.

Kompanija MOL Serbia pokrenula kampanju „Igra je za decu – dečiji život nije igra”
Besplatno savetovanje o postavljanju dečijih sedišta na MOL servisnim stanicama.
Detaljnije

Deda Mrazova čarobna kuća
Kompanija MOL Serbia je imala zadovoljstvo da usrećimo 150 mališana plesnom novogodišnjom predstavom “Deda Mrazova čarobna kuća”, kao i prigodnim paketićima.
Detaljnije

Zaštita životne sredine
Strategijom unapređenja proizvodnje MOL Grupe predviđeno je ulaganje u poboljšanje kvaliteta motornih goriva. Tako MOL doprinosi smanjenju negativnih uticaja na životnu sredinu.
Detaljnije

Kompanija MOL Srbija u saradnji sa Srpskim komitetom za bezbednost saobraćaja
Kompanija MOL Srbija u saradnji sa Srpskim komitetom za bezbednost saobraćaja, a uz podršku opštine Palilula i MUP-a Srbije, u vrtiću „Mali princ“ u Beogradu organizovala je akciju “Svaki korak bezbedan i lak”, u okviru koje je 134 mališana starijeg i predškolskog uzrasta bilo u prilici da stekne neophodna znanja o pravilnom i bezbednom učešću u saobraćaju.
Detaljnije

Akcijom „Vozači velikog srca“ MOL Srbija donirala 2 miliona dinara ustanovama za decu
U okviru tradicionalne humanitarne akcije „Vozači velikog srca“ kompanija MOL Srbija donirala je ustanovama za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama širom Srbije više od 2 miliona dinara.
Detaljnije

Program ulaganja
Mi verujemo da je jedan od ključeva našeg uspeha spoj međunarodnog iskustva i lokalne ekspertize. Poštujemo lokalne i nacionalne kulturne vrednosti i promovišemo saradnju i razmenu znanja, informacija, kao i najboljih iskustava MOL Grupe. Naši osnovni ciljevi podrazumevaju i rešenost da osiguramo ravnopravnost, mogućnost konstantnog učenja, kao i sigurno radno mesto za zaposlene u MOL-u. U kontaktu sa lokalnim zajednicama, činimo sve da postanemo pouzdan partner podržavajući javne akcije, važne programe, decu, kao i talentovane ljude.
Detaljnije

×