Facebook Linkedin Youtube Instagram

Beograd, 31. avgust 2015. – U okviru tradicionalne humanitarne akcije „Vozači velikog srca“ kompanija MOL Srbija donirala je ustanovama za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama širom Srbije više od 2 miliona dinara.

Kupovinom svakog litra EVO goriva, na svim MOL benziskim stanicama širom Srbije, vozači su automatski donirali jedan dinar u humanitarne svrhe, kao pomoć Domu za nezbrinutu decu “Dragutin Filipović Jusa”, SOS ”Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici, Dečijem domu “Mladost” iz Kragujevca, Domu za decu i omladinu “Duško Radović”- Niš i Kući dobre volje u Šapcu. U okviru akcije ukupno je prikupljeno 2.038.918,00 dinara.

Tim povodom, predstavnici kompanije MOL Srbija posetili su Dom za nezbrinutu decu „Dragutin Filipović Jusa“ i zajedno sa čuvenim Mićom i Aćimom, junacima omiljene dečije serije „Na slovo na slovo“, uz igru i druženje, štićenicima doma podelili i slatke poklon pakete.

Generalna direktorka kompanije MOL Srbija Bianca Vasilescu, sa velikim zadovoljstvom istakla je da su potrošači prepoznali značaj humanitarne akcije „Vozači velikog srca“, koja je posvećena deci.

“Akcija „Vozači velikog srca“, koju MOL Srbija organizuje drugu godinu za redom, još jednom potvrđuje da su naši potrošači odgovorni i spremni da pomognu. Kompanija MOL Srbija zato ovim putem iskazuje zahvalnost svojim potrošačima koji su kupovinom svakog litra EVO goriva automatski donirali jedan dinar kao pomoć ustanovama koje brinu o deci. Briga o deci je obaveza svih nas, a MOL Srbija će sa zadovoljstvom nastaviti da pomaže ustanovama koje zbrinjavaju najmlađe“, izjavila je generalna direktorka kompanije MOL Srbija Bianca Vasilescu.

Osoba za kontakt i informacije:
Ivan JOJKIĆ
Phone: +381 66 276 379
e-mail: ivanjojkic.novapr@novacomm.rs


×