Facebook Linkedin Youtube Instagram

Beograd, 13. novembar 2020 - U cilju da svojim kupcima ponudi još kvalitetnije gorivo, MOL Serbia je u prethodnom periodu unapredila svoju MOL EVOTECH formulu uvodeći dodatne količine aditiva čime je pojačan efekat čišćenja motora, koji ima uticaj na njegov duži životni vek.

„Automobilska industrija se neprestano razvija i navike i potrebe kupaca se takođe menjaju. Pouzdanost motora, duži vek trajanja i kvalitetno gorivo izuzetno su važni našim kupcima. Zbog toga stalno radimo na unapređenju goriva, kao i MOL EVOTECH formule koju smo obogatili uvođenjem dodatnih količina aditiva. Cilj nam je da kupcima ponudimo kvalitetno gorivo koje će i doprineti očuvanju motora i njegovom dužem trajanju“, kaže Ana Dešić, v.d. direktora Maloprodaje.

Sva MOL EVO i EVO PLUS goriva sadrže poseban dodatak koji nazivamo „inteligentnom MOL EVOTECH formulom“. Sa velikim zadovoljstvom možemo reći da smo otišli i korak unapred i poboljšali našu MOL EVOTECH formulu tako što smo u nju dodalli još aditiva. Zahvaljući MOL EVOTECH formuli motor je čistiji, ima manje trenja i zaštićeniji je od korozije.

MOL EVOTECH formula je u stanju da otkrije naslage prašine i prljavštine koja se formira u motoru. Čisti delove motora i štiti ih od korozije. Naslage prljavštine mogu se formirati na ključnim komponentama sistema goriva, kao što su ventili, brizgaljke i cilindri, a to može smanjiti životni vek i performanse motora. Ipak, zahvaljujući MOL EVOTECH formuli, motor je čist, vek trajanja motora se produžava a performanse automobila se povećavaju.

Ukolilo tražite najbolja i najkvalitetnija goriva za vaš automobila, siguran izbor je EVO 95 Plus i EVO Dizel Plus. Obe opcije osiguravaju efikasnu zaštitu motora, što rezultira boljim performansama, optimalnijom potrošnjom i dužim vekom motora. Naša premijum goriva EVO Plus mogu se neprekidno koristiti za bilo koji tip automobila, ali su posebno korisna za starije automobile na benzin.

EVO Dizel Plus gorivo se preporučuje za sve tipove vozila sa dizel motorima. Prilikom korišćenja daje odličan efekat čišćenja sa 55% više MOL EVOTECH formule u odnosu na EVO dizel, pruža zaštitu od korozije i produžava životni vek motora pružajući mu bolje performanse.

EVO Dizel gorivo pruža efikasan efekat čišćenja sa MOL EVOTECH formulom.

EVO BMB 95 Plus gorivo je namenjeno svim tipovima vozila sa benziskim motorom. Korišćenje ovog goriva utiče na optimalnu potrošnju i pruža efekat čišćenja sa 44% više MOL EVOTECH formule u odnosu na EVO BMB 95. Pozitivno utiče na duži životni vek i bolje performanse motora.

EVO BMB 95 daje efikasan efekat čišćenja sa MOL EVOTECH formulom.

U skladu sa unapređenom MOL EVOTECH formulom preporučujemo točenje EVO Plus goriva pre dužih putovanja, kao i za preventivno svako treće sipanje goriva koje će očuvati motor i zaštititi ga od korozije.

×