Otvorena servisna stanica u Temerinu

Beograd, 21. april 2021 – Kompanija MOL Serbia otvorila je novu stanicu u Temerinu i na ovaj način nastavila trend proširenja maloprodajne mreže koji je započela tokom prošle godine. Nova, 71. stanica po redu, nudi asortiman EVO i EVO Plus goriva koja dolaze iz rafinerija MOL-a, Fresh Corner kafu i hotdog, uređaj za elektronsku naplatu putarine, kao i mogućnost kupovine ENP dopune. Otvaranje nove stanice u skladu je sa ciljevima postavljenim ažuriranom MOL Group „Shape Tomorrow“ strategijom koja poseban fokus stavlja na razvoj segmenta Consumer Services.

„Ponosni smo što smo, uprkos veoma izazovnom okruženju, spremni da ispunimo svoja obećanja i dalje širimo našu mrežu. Pred nama stoje jasni ciljevi, a to su razvijanje non-fuel strategije u kojoj smo prepoznali dodatni potencijal, kao i dalje proširenje maloprodajne mreže koje će nam omogućiti da budemo što bliži našim kupcima.Takođe, jedan od prioriteta nam je realizacija unapređene Strategije 2030+ MOL Grupe „Shape Tommorow“, koja akcenat stavlja na održivi razvoj, a u našem segmentu usluga kupcima se fokusira na unapređenje iskustva kupaca, lidersku poziciju u pružanju usluga mobilnosti i maloprodaje robe široke potrošnje na nivou Grupe u centralnoj i istočnoj Evropi“, izjavila je Ana Dešić, v.d. direktora Maloprodaje.

Nova stanica nudi široku ponudu svih EVO goriva koja dolaze iz rafinerija MOL Grupe. Kupci će biti u mogućnosti da uživaju svojim omiljenim proizvodima iz Fresh Corner ponude gde god da se nalaze, a to su kafa za poneti i hotdog. Takođe, na stanici je moguće kupiti ENP dopunu i nabaviti sve što je potrebno za dalje putovanje: autohemija, grickalice i osvežavajuća pića.

Kao i na svim ostalim MOL servisnim stanicama kupci će i na novootvorenoj moći da koriste MOL PLUS KLUB kartice lojalnosti. Program lojalnosti MOL Serbia podrazumeva nagrađivanje kupaca poenima pri svakoj kupovini na MOL servisnim stanicama. Poeni se mogu sakupljati, a nakon registracije MOL PLUS KLUB kartice i naknadno menjati za goriva, proizvode ili usluge.

U skladu sa trenutnom situacijom, na servisnoj stanici Temerin posebna pažnja poklanja se i preventivnim merama u cilju zaštite zaposlenih i kupaca od korona virusa. Kao i na ostalim stanicama u mreži, dezinfekcija svih površina i pištolja za gorivo je pojačana. Ulazak u objekat dozvoljen je samo uz obaveznu masku i održavanje rastojanja od 2 metra.

MOL SERBIA NASTAVLJA SA ŠIRENJEM MALOPRODAJNE MREŽE

O MOL Serbia - MOL je na srpsko tržište ušao 2003. godine, a prva servisna stanica otvorena je u decembru 2005. Trenutno MOL Serbia posluje sa 70 servisnih stanica u svim većim gradovima u Srbiji i duž glavnih puteva, gde su naši kupci u mogućnosti da kupe EVO i EVO Plus gorivo, kao i TNG. Kompanija MOL Serbia je 2015. predstavila koncept Fresh Corner, koji je sada prisutan na 25 servisnih stanica u Srbiji. U 2019. godini, otvoren je Depo za gorivo u Sremskim Karlovcima, kao efikasan i lokalno prilagođen mehanizam za obezbeđivanje stabilne isporuke euro premium BMB i euro dizel goriva, kao i za efikasan pretovar. Portfolio proizvoda MOL Serbia uključuje TNG, polimere, bitumen i maziva. MOL Serbia raste snažno i posvećena je ekonomskom i energetskom napretku srpskog tržišta nastojeći da postane prvi izbor kupaca i jedan od lidera na tržištu.

Kontakti za medije: Milena Avramović Bjelica, m: +381 63 777 6887 @: m.avramovic@chapter4.at ; Nađa Šoškić, m: +381 69 1179 712, @: n.soskic@chapter4.at Jelena Zlatanovic, m: + 381 62 402 799 @: jzlatanovic@molserbia.rs