Učestvujte u nagradnoj igri „Sipaj gorivo i osvoji skuter“ i osvojite vredne nagrade

Beograd, 12. jul 2021. – Kompanija MOL Serbia danas pokreće novu nagradnu igru koja će trajati od 12. jula a poslednja prijava može da se pošalje 10. avgusta 2021. godine u 23:59 časova. Kupovinom goriva na MOL Serbia servisnim stanicama širom Srbije kupci će biti u prilici da osvoje neki od skuter Yamaha kao i druge vredne nagrade. Pravo učešća i mogućnost da osvoje neku od nagrada imaju sva punoletna fizička lica koja su državljani Republike Srbije, bez Kosova i Metohije, koji kupe minimum 15 litara bilo kog goriva.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri „Sipaj gorivo i osvoji skuter“ potrebno je da na bilo kojoj MOL Serbia servisnoj stanici dopunite svoj automobil sa najmanje 15L nekog od sledećih motornih goriva: EVO 95, EVO 95 Plus, EVO Dizel, EVO Dizel Plus ili TNG-a, nakon čega se registrujete na web stranici  https://evo.molserbia.rs/promocije. Prilikom registracije, potrebno je da učesnik ostavi sledeće podatke: ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu i broj fiskalnog računa po kome je ostvario pravo na učešće i da verifikuje razumevanje i prihvatanje Pravila nagradne igre.

„Kompanija MOL Serbia tradicionalno nastavlja sa letnjim akcijama nagrađivanja naših vernih korisnika, koji kupovinom naših kvalitetnih EVO i EVO Plus goriva na MOL servisnim stanicama ne samo da produžavaju životni vek motora svojih automobila, već imaju mogućnost da osvoje neku od vrednih nagrada. U skladu sa dugoročnom strategijom kompanije MOL za 2030. godinu, jedan od naših fokusa je segment usluga kupcima. Cilj je da se približimo našim kupcima i ponudimo im usluge koje će unaprediti njihovo iskustvo, a nama obezbediti lidersku poziciju u pružanju usluga mobilnosti i maloprodaje robe široke potrošnje i verujemo da smo ovakvim akcijama korak bliže u postizanju ovih ciljeva“ izjavila je Ana Dešić, direktorka maloprodaje MOL Serbia.

Nagradni fond je sledeći:

• Glavne nagrade – 3x skuter Yamaha Neos 4T.
  • Nedeljna nagrada – 25.000 bonus MOL PLUS KLUB poena
  • Dnevna nagrada – 5.000 MOL PLUS KLUB poena

Dnevne i nedeljne nagrade se izvlače počev od 13. jula, dok će izvlačenje dobitnika glavnih nagrada biti održano dana 11.08.2021. godine u 12:00 časova, u sedištu MOL Serbia.

Dobitnici nagrada će biti objavljeni u aplikaciji MOL Go.

Kompletan pravilnik nagradne igre možete pronaći na: https://evo.molserbia.rs/promocije

O MOL Serbia: MOL je na srpsko tržište ušao 2003. godine, a prva servisna stanica otvorena je u decembru 2005. Trenutno MOL Serbia posluje sa 71 servisnom stanicom u svim većim gradovima u Srbiji i duž glavnih puteva, gde su naši kupci u mogućnosti da kupe EVO i EVO Plus gorivo, kao i TNG. Kompanija MOL Serbia je 2015. predstavila koncept Fresh Corner, koji je sada prisutan na 25 servisnih stanica u Srbiji. U 2019. godini, otvoren je Depo za gorivo u Sremskim Karlovcima, kao efikasan i lokalno prilagođen mehanizam za obezbeđivanje stabilne isporuke euro premium BMB i euro dizel goriva, kao i za efikasan pretovar. Portfolio proizvoda MOL Serbia uključuje TNG, polimere, bitumen i maziva. MOL Serbia raste snažno i posvećena je  ekonomskom i energetskom napretku srpskog tržišta nastojeći da postane prvi izbor kupaca i jedan od lidera na tržištu.

Kontakti za medije:  Milena Avramović Bjelica, m: +381 63 777 6887  @: m.avramovic@chapter4.at ; Nađa Šoškić, m: +381 69 1179 712, @: n.soskic@chapter4.at   Jelena Zlatanovic, m: + 381 62 402 799 @: jzlatanovic@molserbia.rs