Facebook Linkedin Youtube Instagram

Kao rezultat rasta srpskog BDP-a (Bruto društvenog proizvoda), koji raste brže nego u Zapadnoj Evropi, polako raste broj građana i kompanija koje u Srbiji traže visoko kvalitetnu uslugu i goriva za svoje automobile.

U želji da izađe u susret takvim zahtevima MOL Grupa obezbeđuje visok kvalitet goriva, uključujući i evrodizel EURO 5, gorivo najboljeg kvaliteta koje postoji na tržištu Srbije. Na polju usluga uveli smo MOL kartice, za snabdevanje poslovnih korisnika gorivom, a u prilici smo da na našim benzinskim stanicama prihvatamo i INA karticu. Takođe, našim korisnicima sada možemo da predstavimo i međunarodnu UTA karticu koja je namenjena velikim prevoznicima robe i putnika.

U decembru 2005. godine, MOL Grupa je otvaranjem prve benzinske stanice u Beogradu započela širenje svoje nacionalne mreže benzinskih stanica u Srbiji, najavljujući planove o zauzimanju 15% maloprodajnog tržišta u narednih nekoliko godina. Ubrzo posle otvaranja prve benzinske stanice u Srbiji, mreža MOL Grupe proširena je drugim benzinskim stanicama u Beogradu, ali i na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, u Nišu, Jagodini, Kraljevu, Subotici, Novom Sadu, Kruševcu, Kragujevcu, potom na autoputu kod Novog Sada, u Odžacima, Sremskoj Mitrovici, Knjaževcu, Pančevu, Obrenovcu, Šapcu, Markovcu, Mojsinju i Požegi, Crvenki., Loznici. U okviru mreže, MOL Grupa u Srbiji vodi 33 benzinske stanice, a sve su opremljene tako da zadovoljavaju potrebe vozača za gorivom i proizvodima u prodavnicama. Kompanija MOL Serbia d.o.o., članica je grupe koja vodi poslovne aktivnosti MOL Grupe u Srbiji na sektorima razvoja i vođenja maloprodajne mreže MOL Grupe, kao i aktivnosti u oblasti maziva i veleprodaje.

Značajnim ulaganjima u svaku novoizgrađenu benzinsku stanicu srpsko tržište nije dobilo samo novog stranog investitora koji donosi nove poslove, već i visokokvalitetni evrodizel EURO 5 kvaliteta i potpuno novi nivo usluge na savremenim benzinskim stanicama.

Evrodizel koji se u Srbiji prodaje na benzinskim stanicama MOL Grupe zadovoljava Euro 5 standarde Evropske Unije. Ovo gorivo na tržište dolazi iz rafinerije MOL Grupe „Dunav”, koja se nalazi u Mađarskoj, gde se proizvodi po strogim pravilima kvaliteta koji kontrolišu MOL kao i zvaničnici EU. Kako bi poboljšao kvalitet koji kupci dobijaju, MOL i za druga goriva takođe, primenjuje najviše međunarodne standarde, ne samo u proizvodnji već i za kontrolu tankovanja i kod ugradnje novih tankova i filtera.

MOL Grupa posvećena je obezbeđivanju kvaliteta, kako proizvoda, tako i usluga. Sve MOL-ove benzinske stanice u potpunom su vlasništvu MOL Grupe, a na njima rade zaposleni koji su odabrani i obučeni u skladu sa našim najvišim standardima. Korišćenjem lokalnog iskustva i međunarodnih praksi, pružamo našim kupcima svetski kvalitet, uz razumevanje potreba lokalnog tržišta.

MOL Grupa uvela je nove pogodnosti za svoje korisnike i poslovne putnike: kartice za gorivo za poslovne korisnike, bankomate na nekim benzinskim stanicama, kao i menjačnice na stanicama na graničnim prelazima. Sve benzinske stanice MOL Grupe otvorene su 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Spisak servisnih stanica MOL Serbia možete pogledati na sledećem linku: https://molserbia.rs/sr/vozite-se-sa-nama/spisak-stanica/

×