Facebook Linkedin Youtube

MOL Dynamic premijum motorno ulje za maksimalne performanse

Zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji dvostrukog zaštitnog sloja, MOL Dynamic motorna ulja omogućavaju efikasan rad za najnovije i najmodernije motore, stvarajući idealnu ravnotežu između performansi, zaštite motora i uštede goriva.

Dual protection layers under extreme loads

KAKO Funkcioniše tehnologija dvostrukog zaštitnog sloja?

Formula za motorno ulje je napravljena po meri za svaki tip motora. Ona je razvijena korišćenjem uravnotežene kombinacije najsavremenijih baznih ulja i specijalnih aditiva. Zaštitni sloj za podmazivanje sa dvostrukim efektom, prilagođava se promenljivim uslovima koji se često dešavaju u toku gradske vožnje, čak i pod ekstremnim opterećenjima. Formirajući dvostruki zaštitni sloj na metalnim površinama, ona na taj način sprečava njihovo habanje.

Zaštitni sloj sa dvostrukim efektom, odmah stvara otporni sloj na kritičnim tačkama podmazivanja motora (ventilima, klipovima itd...). Ovim postupkom se umanjuje habanje delova, obezbeđuje efikasniji rad i zahteva manje održavanje motora.

PREPORUKE PROIZVOĐAČA AUTOMOBILA

MOL Dynamic sintetička motorna ulja su dobila najnovija odobrenja vodećih proizvođača vozila da mogu u potpunosti zadovoljiti i najstrože zahteve u pogledu performansi.


Izvanredna zaštita protiv habanja

Zahvaljujući izvanrednoj zaštiti od habanja, MOL Dynamic motorna ulja osiguravaju idealnu zaštitu motora u velikim gradskim gužvama i kad je pod velikim opterećenjem, motor pruža maksimalne performanse.

Pogledajte portfolio naših
motornih ulja!
MOL Dynamic motorna ulja

Publikacije koje se mogu preuzeti

×