Facebook Linkedin Youtube

Savetovanje o tehnologiji podmazivanja

Biranje pravog maziva? Tehnički problem? Opšta pitanja? – naš tim stručnjaka sa višegodišnjim širokim iskustvom može vam dati praktične odgovore na sva pitanja u vezi sa podmazivanjem!

Vodite računa o mazivima!

Maziva imaju značajno veći efekat na ispravan rad mašina, motora, vozila i opreme nego što mnogi misle.

Maziva definitivno utiču na pouzdanost, troškove održavanja i životni vek. Pravi izbor i profesionalno korišćenje mogu značajno doprineti profitabilnosti vaše kompanije.

 

Iskoristite mogućnosti koje nude maziva!

Stručno znanje i iskustvo su od ključnog značaja za ispravnu primenu maziva i za maksimalno iskorišćavanje skrivenih mogućnosti za povećanje efikasnosti.

Naš tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom je spreman da vam pomogne u vezi svim pitanjima u vezi sa mazivima - od izbora pravog maziva do tehničkih problema.

 

I vi možete primeniti veštine i znanja naših stručnjaka!

Naši visoko obrazovani stručnjaci iz oblasti tribologije će vam pomoći u vezi sa svim pitanjima o podmazivanju!

Izbor maziva

Pomoći ćemo vam da pripremite asortiman maziva koja su optimizovana za svaki deo mašine i u potpunosti ispunjavaju sve relevantne tehničke zahteve.

Naše preporuke će se takođe odnositi na realno ostvarive mogućnosti uštede energije. Naše preporuke će se takođe odnositi na realno ostvarive mogućnosti uštede energije.

Rešenja za specijalne zadatke

Na raspolaganju smo vam za rešavanje jednokratnih i specijalnih zadataka u vezi sa podmazivanjem mašina i svim ostalim mogućim problemima.

Podržavanjeekonomičnog rada

Zahvaljujući našem visoko specijalizovanom sistemu za praćenje stanja mašina koji se zasniva na dijagnostici ulja, naši inženjeri će učestvovati u uspostavljanju vašeg sistema za praćenje stanja, a zatim će napraviti procenu relevantnih rezultata laboratorijskog testiranja uzoraka ulja, kako bi pripremili preporuke u smislu potrebnih aktivnosti, koje su zasnovane na zaključcima donetim tokom procesa.

Obezbeđivanje održivosti

Zaštita životne sredine je naša zajednička odgovornost. Odgovarajućim nivoom profesionalizma i stručnog znanja pokušavamo da obezbedimo da naša maziva ne predstavljaju opasnost po životnu sredinu.

Korisni linkovi

Pitajte naše stručnjake!
Zoran Pajić

Ekspert
Specijalizacija: Specijalizacija u oblasti industrijskih maziva I fluida za obradu metala.

zpajic@molserbia.rs
Da li ste zainteresovani?
×