Facebook Linkedin Youtube Instagram

MOL kartice za gorivo

Kao vodeća integrisana kompanija za gas i naftu u centralnoj i istočnoj Evropi, MOL Grupa svojim korisnicima nudi širok spektar kvalitetnih proizvoda i konstantno unapređenje usluga. MOL Grupa u Srbiji izdaje Post-paid i Pre-paid kartice.

Kartice se mogu koristiti na 62 MOL benzinske stanice u Srbiji, kao i na benzinskim stanicama MOL Grupe u inostranstvu, u slučaju korišćenja MOL GOLD EUROPE.

Post-paid kartice – MOL GOLD EUROPE i MOL GOLD SERBIA- namenjene su pravnim licima. Osnovni uslovi za izdavanje Post-paid kartice jesu: postojanje pravnog lica duže od dve godine kao i dostavljeni odgovarajući finansijski izveštaji o poslovanju pravnog lica koji služe kao osnov za određivanje kreditnog limita.

Za pravna lica koja posluju kraće od dve godine, MOL Serbia nudi mogućnost točenja goriva putem pre-paid kartice.

Obaveštenja

Detaljnije

MOL Post-paid kartice za gorivo, proizvode i usluge: MOL GOLD Europe i MOL GOLD Serbia kartica
Za poslovne korisnike iz Srbije MOL Grupa izdaje MOL GOLD EUROPE i MOL GOLD SERBIA kartice koje obezbeđuju bolju i sigurniju kontrolu potrošnje goriva. MOL GOLD EUROPE i MOL GOLD SERBIA kartice funkcionišu po istom principu kao i kreditne kartice, sa kreditnim limitom posebno određenim za svaku kompaniju koja ih koristi.

Detaljnije

 

MOL GOLD Pre-paid Serbia kartica

Jednostavan način da uštedite!

Detaljnije

Međunarodno prihvatanje MOL kartice za gorivo

Vaš pouzdan partner u 11 zemalja.

Detaljnije

Besplatne usluge on-line Virtuelnog Kartičnog Centra

MOL Grupa nudi mogućnost besplatne upotrebe Virtuelnog Kartičnog Centra za efikasniji, tačniji i samostalniji svakodnevni rad. Korišćenjem Virtuelnog Kartičnog Centra, kontrola troškova je brža, jednostavnija i profesionalnija.

Detaljnije

Sigurnost i bezbednost naših korisnika pre svega!

Informacije o ispravnoj i bezbednoj upotrebi MOL kartica.

Detaljnije

Ažurirani spisak stanica na kojima možete upotrebiti MOL Zlatnu karticu.

Detaljnije

Potrebna dokumentacija MOL Group Cards

Detaljnije

×